Firma je osnovana 1992 a od 2000 nosi ovaj simbolični naziv. Želja i namera nam je da svima, kojima je život u trenutku promenjen, pokažemo da postoji i drugi, novi život.

Želimo da bolest, privremenu ili trajnu, olakšamo odgovarajućim pomagalima i pravim savetima.

Uvozimo najkvalitetnija i najsavremenija ortopedska pomagala. Idemo u korak sa novim tehnologijama i usavršavamo se: naše osoblje pohadja najbolje svetske kurseve iz raznih oblasti, redovno posećujemo svetske sajmove ortopedskih pomagala i pretplaćeni smo na najpoznatije svetske časopise iz naše oblasti. Trudimo se da za nas nema tajni u svetu ortopedskih pomagala.

Širok asortiman sertifikovanih proizvoda Vam garantuje da na jednom mestu možete pronaći sve što Vam je potrebno po najpristupačnijim cenama.

Imamo potpisane ugovore o snabdevanju ortopedskim pomagalima civilnihvojnih ratnih vojnih korisnika.

Pored stalnog asortimana, nabavljamo i drugu opremu po narudžbini ili na osnovu raspisanih tendera. Opremamo medicinske ustanove i staračke domove bolničkim nameštajem i školske ustanove didaktičkim sredstvima i ostalim učilima.

U ponudi imamo i pomagala za savladjivanje arhitektonskih barijera za nesmetan pristup osoba sa invaliditetom (OSI).

Poslujemo po standardu kvaliteta ISO 9001:2008.

Garancija, rezervni delovi i servis su obezbedjeni, što našu uslugu čini još kvalitetnijom.

Matični broj: 07892993
Šifra delatnosti: 3250
PIB: 100025109
Copyright © 2018 Ortopedija Novi zivot / V08
Autor Mirjana Vukašinović
Zabranjeno kopiranje i javno objavljivanje materijala bez odobrenja Ortopedije - Novi život i autora / Sva prava zadržana
Ortopedija - Novi život nema obavezu da uvek ima na lageru sve modele prikazane na sajtu. Zbog usavršavanja od strane proizvodjača, pojedini modeli se neznatno mogu promeniti u odnosu na prikazane modele. Neki artikli su prikazani u osnovnoj varijanti a neki sa dodatnim opcijama.