ORTOPEDIJA - NOVI ŽIVOT DOO BEOGRAD

Proizvodi

KOLICA MEHANIČKA BX 11

Šifra: 2214127
MP cena: 176.000,00 rsd.
Web cena: 176.000,00 rsd.

** Cena je sa obračunatim PDV-om


Širina sedišta 36 - 52
Dubina sedišta 36 - 54 cm
Podesivo sedište Da, po visini
Ukupna širina  Širina sedišta +18,5 cm
Ukupna dubina 91 - 101 cm
Ukupna visina 82 cm
Visina od poda do sedišta

napred 49 - 56 cm

nazad 42- 52 cm

Visina naslona za leđa 27,5 - 40 cm
Ram Aluminijum, duple makaze
Stranice Podižu se unazad
Papučice Podesive po visini i skidaju se
Prednji točkovi Mali, puna guma, 4", 7"
Zadnji točkovi Veliki, puna guma, 22",  24"
Antikip točkovi Opciono
Težina 13,4 - 14,8 kg
Nosivost Do 135 kg
Sklapanje Da

KOLICA MEHANIČKA BX 11

Adaptivna invalidska kolica BKS 11 su specijalno dizajnirana da zadovolje potrebe osoba sa invaliditetom nakon nesreće, kao što su paraplegija ili amputacija. Maksimalna udobnost i fleksibilnost čine BKS 11 savršenom pomoći za početnu negu na rehabilitaciji i navikavanje na invalidska kolica. Zahvaljujući svojoj maloj težini, ova prilagodljiva invalidska kolica su savršen saputnik za korisnike koji trajno zavise od invalidskih kolica i žele da održe aktivan način života.

Fleksibilnost i stabilnost

BKS 11 ima širok spektar prilagodljivih konfiguracija. Širina sedišta, visina sedišta, dubina sedišta, visina leđa i težište invalidskih kolica mogu se podesiti prema zahtevima vezanim za invalidnost. Fiksni prednji okvir BKS 11 u kombinaciji sa papučicom iz jednog dela obezbeđuje visoku torzionu krutost. Ovo je veoma važan faktor u mobilizaciji, posebno tokom prve rehabilitacije. Zahvaljujući prilagodljivom naslonu za leđa i laganoj aluminijumskoj konstrukciji, ova prilagodljiva invalidska kolica nude maksimalnu udobnost i stabilnost.

Osećaj lagane vožnje u zatvorenom i na otvorenom

Kada provedete veliki deo svog života u invalidskim kolicima, osećaj lagane vožnje je glavni prioritet. Inovativni prenji i zadnji točkovi sa specijalnim obručima, točkovima i Schvalbe Marathon Plus gumama obezbeđuju optimalan otpor prilikom vožnje. Kada putujete ili putujete automobilom, BKS 11 se lako sklapa zahvaljujući duplim makazama. Ukupna težina ovih prilagodljivih invalidskih kolica je samo 13,4 kilograma.

Standardna oprema

BKS 11 adaptivna invalidska kolica opremljena su fiksnim prednjim sa papučicom iz jednog dela od aluminijuma. Po kišnom vremenu, bočno postavljen aluminijumski štitnik za odeću štiti vas od kvašenja. Velcro traka pričvršćena na površinu sedišta BKS 11 omogućava upotrebu svih komercijalno dostupnih jastuka za sedenje i pozicioniranje.

Maksimalna nosivost adaptivnih invalidskih kolica BKS 11 je 135 kg.

Ocena:

Unesite kod sa slike

Vezani artikli


Srodni proizvodi

ORTOPEDIJA - NOVI ŽIVOT DOO BEOGRAD © 2024. Sva prava zadržana. - Izrada internet prodavnice - Selltico.