ORTOPEDIJA - NOVI ŽIVOT DOO BEOGRAD

Proizvodi

ONLINE PLAĆANJE

Ortopedija-Novi Život internet prodavnica vam nudi mogućnost bezbednog online plaćanja na sledeće načine:

  • Putem debitnih i kreditnih platnih kartica;

  • Putem „IPS skeniraj“ opcije za instant plaćanje pomoću pametnog telefona;

Mogućnost online plaćanja imaju svi korisnici Visa, MasterCard i Maestro platnih kartica. Ukoliko plaćate Visa ili MasterCard kreditnom platnom karticom koju je izdala Komercijalna banka ili Banca Intesa, moguća je i kupovina na rate (do 12 rata).

KAKO PLATITI ONLINE NA RATE?

U toku procesa zaključenja kupovine unesite tražene podatke i u koraku „Način plaćanja“ odaberite opciju „Plaćanje platnom karticom“. Nakon klika na dugme „Završi porudžbinu“ bićete preusmereni na stranicu za naplatu. Kao način plaćanja odaberite „Kartično plaćanje“ i u odgovarajuće polje unesite broj svoje kreditne kartice. Ukoliko je vaša kartica kvalifikovana za plaćanje na rate, opcija za izbor broja rata će se automatski prikazati.

KAKO PLATITI METODOM „IPS SKENIRAJ“?

U toku procesa zaključenja kupovine unesite tražene podatke i u koraku „Način plaćanja“ odaberite opciju „Instant plaćanje – IPS skeniraj“. Nakon klika na dugme „Završi porudžbinu“ bićete preusmereni na stranicu za naplatu. Kao način plaćanja odaberite „IPS skeniraj“ i m-banking aplikacijom banke, koju imate instaliranu na svom mobilnom telefonu, skenirajte prikazani IPS QR kôd.

Skeniranjem jednokratnog IPS QR kôda preuzećete generisane podatke za plaćanje.

Ukoliko Ortopedija-Novi Život internet prodavnicu posećujete koristeći pametni telefon, plaćanje putem „IPS skeniraj“ metode možete izvršiti i tako što ćete nakon odabira opcije „IPS skeniraj“ izabrati banku čijom aplikacijom želite da izvršite plaćanje, a potom kliknuti na dugme za plaćanje. Na taj način ćete otvoriti m-banking aplikaciju banke koju ste izabrali i u njoj potvrditi izvršavanje plaćanja, kao što biste to uradili i po skeniranju IPS QR kôda.

PLAĆANJE U PRODAVNICAMA

U prodajnim objektima firme Ortopedija-Novi Život možete koristiti više načina gotovinskog i bezgotovinskog plaćanja, koje možete i kombinovati. Na raspolaganju su vam:

  1. Gotovinsko plaćanje
  2. Virmansko plaćanje, tj. plaćanje preko računa;
  3. Plaćanje debitnim i kreditnim platnim karticama: Visa, MasterCard, Maestro i Dina

U zavisnosti od vrste vaše platne kartice i banke koja ju je izdala, dostupne su vam i sledeće pogodnosti:

Plaćanje kreditnim karticama Komercijalne banke na 12 rata bez kamate;

Plaćanje Banca Intesa debitnim karticama na 12 rata;

Plaćanje Dina debitnim karticama banke Poštanska štedionica na 6 rata bez kamate,

  1. Plaćanje čekovima građana

PLAĆANJE POUZEĆEM (PRILIKOM DOSTAVE) I PLAĆANJE OPŠTOM UPLATNICOM (UPLATOM NA RAČUN)

Ukoliko želite, artikle koje ste poručili putem Ortopedija-Novi Život internet prodavnice, telefonskim putem ili u nekom od naših prodajnih objekata, možete platiti i pouzećem, to jest prilikom dostave.


Takođe, svoju narudžbinu možete platiti direktnom uplatom na tekući račun firme Ortopedija-Novi Život, tako što ćete prilikom naručivanja, u koraku „Način plaćanja“ odabrati opciju „Uplata na tekući račun“. Nakon što završite proces naručivanja, na vašu e mail adresu će stići uplatnica sa unapred unetim podacima za uplatu. Uplatu možete izvršiti u svim bankama i poštama u Srbiji ili putem e-banking servisa banke kod koje imate tekući račun.

Cene svih proizvoda na ovom sajtu izražene su u dinarima sa obračunatim PDV -om. Plaćanje se vrši isključivo u dinarima.

Ortopedija-Novi život zadržava pravo promene cena svih proizvoda bez prethodne najave. 

ORTOPEDIJA - NOVI ŽIVOT DOO BEOGRAD © 2024. Sva prava zadržana. - Izrada internet prodavnice - Selltico.