ORTOPEDIJA - NOVI ŽIVOT DOO BEOGRAD

Proizvodi

Bolnički kreveti

Kreveti za negu renomiranog proizvođača Burmeier impresioniraju svojim visokim nivoom udobnosti, lakoćom rukovanja, prilagođenom zaštitom za korisnike i za negovatelje i izvanrednim higijenskim svojstvima. Pogodni su za pacijente koji se nalaze u bolničkom okruženju kao i za korisnike kućne nege.

SISTEM OD 24 VOLTA - Bezbedan pogonski sistem od 24 V smanjuje potrošnju energije do 93% i time štiti pacijente i bolničko osoblje.

Bolnički kreveti

Platforme

SVET BEZ BARIJERA

Od 2008. godine se bavimo programom prilagođavanja objekata osobama sa invaliditetom i prevazilaženja arhitekonskih barijera. Trudimo se da ponudimo najbolje tehničko rešenje za sve konstrukcijske uslove i izazove.

 

Pratimo inovativna rešenja renomiranih svetskih proizvođača, edukujemo se i pružamo korisnicima podršku prilikom izbora najoptimalnijeg uređaja kojim može olakšati svakodnevnicu.

 

Kada se odlučite za kupovinu nekog od ovih uređaja, izrađujemo idejni projekat, vršimo ugradnju a nakon ugradnje pravimo projekat izvedenog stanja i vršimo sertifikaciju. 

Detaljnije

Laka aktivna kolica

Laka aktivna invalidska kolica su dizajnirana imajući na umu potrebe i najzahtevnijih korisnika. Moderni oblici, najsavremenije tehnologije i ergonomija izdvajaju ova kolica u posebnu klasu.

 

Lagana i energetski manje zahtevna, ova kolica učiniće vaše kretanje mnogo lakšim i efikasnijim. Pouzdani, dugotrajni proizvodi koji će vam pružiti najbolje moguće performanse u vožnji.

 

Preciznost i kvalitet primenjeni su na dizajn i proizvodnju ovih invalidskih kolica i namenjana su da Vama, korisniku, naprave stvarnu razliku.

Kuschall

Bischoff & Bischoff INVALIDSKA KOLICA

Bischoff & Bischoff je jedan od vodećih proizvođača u oblasti medicinskih pomagala. Od kada je kompanija osnovana 1997. godine, njihova primarna misija je bila da neprestano poboljšavaju mobilnost ljudi kroz proizvode i inovacije.

 

Asortiman proizvoda Bischoff & Bischoff pomaže ljudima da žive aktivnijim i odlučnijim životom, kao i da održe ili povrate sigurnost i nezavisnost. Svi proizvodi nude praktičnu pomoć i više udobnosti u svakodnevnom životu.

Bischoff & Bischoff
ORTOPEDIJA - NOVI ŽIVOT DOO BEOGRAD © 2024. Sva prava zadržana. - Izrada internet prodavnice - Selltico.